Lajme

Komuna e Prishtinës ndryshon agjendën për 28 Nëntor

Komuna e Prishtinës ndryshon agjendën për 28 nëntor, do të solidarizohet me viktimat e tërmetit.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se në vend të seancës solemne për 28 Nëntor, Kuvendi Komunal do të ndryshojë agjendën, shkruan GE, përcjell albinfo.ch.

Ata do të mblidhen në seancën e jashtëzakonshme për tërmetin në Shqipëri dhe ndihmën e Komunës për familjet e prekura.

“Në momente të vështira, solidarizimi, është detyrë e secilit prej neve”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.