Lajme

Komuniteti shqiptar në Itali merr pjesë në “Festën e Popujve” në Bari

Bëhet e ditur se komuniteti shqiptar në Itali ka marrë pjesë në “Festën e Popujve” në Bari të Italisë, shkruan albinfo.ch.

Shoqata “Shqiponjat e Mëndafshta“ prezantoi kulturën shqiptare në këtë aktivitet kulturor.

Kujtojmë se komuniteti shqiptar në Itali përbën një nga numrat më të lartë të të ardhurve në këtë shtet.

E veçanta e tyre është ruajtja e kulturës dhe traditave shqiptare.

https://www.facebook.com/100064628506771/posts/pfbid02nqeSDD3k6gqxqMRaxGWBxAr3TNEJBCu2tXwvZ3iQEH3VFPeEtCkQN4fPCK8Eewntl/?d=n