Kalendari

Konkurs Letrar « Të huaj vendor, autoktonë nga gjetiu »

Të mërkurën më 30 shtator në ora 17h00 në Lozanë (shikoni flyer në vegëz).

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Ceremoninë e dhënies së çmimeve të Konkursit Letrar: « Të huaj vendor, autoktonë nga gjetiu » që do të mbahet të mërkurën më 30 shtator në ora 17h00 në Lozanë (shikoni flyer në vegëz).

Konkursi organizohet nga Universiteti i Lozanës (CRLR) dhe ISEAL, me mbështetjen e qytetit të Lozanës.

Për shkaqe të organizimit, luteni të dërgoni mail nëse dëshironi të jeni të pranishëm në : [email protected]

Për shkak të pandemisë Covid 19, do të mirren masa sipas rekomandimeve të Zyrës Federale të Shëndetit Publik.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI