Kalendari

Konkurs për një mësimdhënës/e në Sarnen, Obwalden

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë “N. Frashëri” Zvicër

shpall

 

KONKURS

 

për një  mësimdhënës/e për pikën shkollore në Sarnen të kantonit  Obwalden për dy orë mësimi në javë

 

Konkuruesit duhet t’i plotësojnë, ndër të tjera, këto kushte:

 

  • Të kenë të rregulluar lejen e qëndrimit në Zvicër
  • Të njohin gjuhën gjermane së paku në nivelin B1
  • Të kenë të përfundurar shkollimin e lartë (Fakultetin e Edukimit; Shkollën e Lartë Pedagogjike, drejtimet shoqërore; Fakultetin, drejtimet shoqërore)

 

Kërkesës duhet bashkëngjitur kopjen e lejeqëndrimit, kopjen e njohjes së gjuhës gjermane,kopjen e diplomës, jetëshkrimin  si dhe certifikatat mbi përvojën e punës.

Kërkesa të dërgohet në: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur deri më 15 nëntor 2020


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI