Kosova

Kosovë: 4 mijë 268 persona e kanë emrin Flamur

Dje anembanë trojeve shqiptare u festua 28 Nëntori- Dita e Flamurit dhe 111-vjetori i shpalljes së Pavarësisë, përcjell albinfo.ch.

E një nga emrat më të shpeshtë në Kosovë, është pikërisht emri Flamur.

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, 4 mijë 268 persona e mbajnë këtë emër.

Në vazhdim ju sjellim disa statistika të ofruar nga ASK-ja për emrin Flamur: