Kosova

Kosovë: Nga 30 ditë paraburgim për 3 infermieret që ushtruan dhunë në shtëpinë e të moshuarve 

Prokuroria Themelore e Pejës ka vendosur në rastin kundër Aurona Pelajt dhe dy infermiereve të tjera, të cilat ushtruan shunë ndaj një të moshuare në rezeidencën e të moshuarve në Pejë.

3 infermierët e përfshira në pamjet e publikuara një ditë më parë janë ndaluar në paraburgim me nga një muaj, përcjell albinfo.ch.