Bota

Kriptomonedha që po rritet me shpejtësi të madhe

Është rritur më shumë se 300% për vitin e deritanishëm, duke tejkaluar një rritje prej 95% në Bitcoin-it

Kriptomonedha Ether kapi $ 3,000 të hënën për të vendosur një rekord të ri të lartë duke tejkaluar Bitcoin, pasi investitorët vendosën që Ether do të jetë gjithnjë e më i madh në një sistem financiar të ardhshëm të decentralizuar.

Ether, shenja e transaksionuar në bllokun e zinxhirit Ethereum, u rrit 3% në shkëmbimin e Bitstamp në 3,051.99 $ deri në kohën e drekës në Azi.

Është më shumë se 300% për vitin e deritanishëm, duke tejkaluar lehtësisht një rritje prej 95% në Bitcoin, transmeton Scan, përcjell albinfo.ch.

Pjesërisht, tubimi i madh është një arritje për fitimet e fundit të vitit 2020 në Bitcoin, tha James Quinn, drejtori menaxhues në Q9 Capital, një menaxher i pasurisë private të kriptovalutave të Hong Kongut.

Kjo gjithashtu pasqyron përmirësime të bllokut të zinxhirit Ethereum, tha ai, dhe një zhvendosje në rritje drejt “DeFi”, ose financës së decentralizuar, e cila u referohet transaksioneve jashtë bankave tradicionale, për të cilat bllokimi i Ethereum-it është një platformë thelbësore.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI