Maqedonia

Lëvizja Besa nuk kërkon të amnistohen kriminelët

Nënkryetari i Lëvizjes Besa, Abdulla Demiri, para takimit të dytë të kryetarit të tij me kryeministrin Zoran Zaev, e porositi kryeministrin se nuk kërkojnë amnistimin e kriminelëve, por ndryshimin e amendamenteve kushtetuese, përcjell albinfo.ch

“Ne jemi optimistë se kërkesat e Lëvizjes Besa do të plotësohen, sepse në fund të fundit nuk janë kërkesa për të amnistuar kriminelë, por kërkesat që shqiptarët e Maqedonisë i kanë kërkuar të njëjtat, janë të argumentuara dhe logjike. Për këtë shpresojmë se do të realizohen“, ka thënë Demiri.