Lajme

Linja e trenave që kërkon certifikatë Covid në Zvicër

Ndërsa certifikatat nuk janë të detyrueshme në transportin publik të Zvicrës, ato janë të detyrueshme në Glacier Express, i cili kalon midis Zermatt dhe St. Moritz, duke u ndalur në 10 stacione.

Kjo është linja e parë në Zvicër që prezanton një kërkesë për certifikatë, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch. 

Certifikatat zyrtare Covid nga Zvicra dhe BE -ja janë të detyrueshme tani, me udhëtarët nga vendet e treta, të cilëve u kërkohet që certifikatat e tyre të konvertohen në certifikata zvicerane nga 10 tetori. 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI