Fun

Linjat ajrore më të mira në botë

Në një renditje të re të kompanive ajrore, “Singapor Airlines” udhëheq në drejtim të cilësisë dhe shërbimit, transmeton albinfo.ch.

Vendi 10: “Qantas”:Përpikmëria është forca e tyre: linja ajrore “Australiane Qantas” ka performancën më të mirë të përpikshmërisë.

Vendi 9: “Etihad Airways”:Në klasin e parë, asnjë dëshirë nuk mbetet e hapur, por linja ajrore, e cila është e bazuar në Abu Dhabi, tregon një potencial përmirësimi kur bëhet fjalë për ankesat e udhëtarëve.

Vendi 8: “Lufthansa” :“Lufthansa” ishte e mirë në bord. Këto kanë nevojë për pasagjerë pas pritjeve të gjata dhe nisjeve të papërfillshme, të cilat ndodhin shpesh.

Vendi 7: Swiss: Shërbimi në bord është i nivelit të lartë – por kur merret me udhëtarët e pakënaqur, linjat ajrore të tjera janë më të forta.

Vendi 6: Emiratet:E njëjta gjë vlen edhe për linjat ajrore nga Dubai, por zbavitja në bord është e pamposhtur.

Vendi 5: “Cathay Pacific”: Kompania në fjalë ka nevojë për inovacione të reja edhe në klasin ekonomik.

Niveli 4: ANA, të gjitha “Nippon Airways”: Linja ajrore japoneze ka bindur pasagjerët me shërbimin e saj në bord dhe me cilësinë ushqimit mbetet ende lart në renditje.

Vendi i tretë: “Air New Zealand”: Edhe pse “Air New Zealand” nuk ofron një klas të parë, ju ndjeheni të rehatshëm në klasin ekonomik. Edhe këtu ushqimi mund të përmirësohet.

Vendi i dytë: “Qatar Airways”:Kohë të gjata të pritjes? Me Qantas asnjë problem – ata janë më të popullarizuar në mesin e pasagjerëve.

Vendi 1: “Airlines Singapor”: Performanca më e mirë e përgjithshme tregohet nga “Singapore Airlines”. Jo vetëm në klasin e parë që është luksoz, por në klasin ekonomik do të mbeteni të stërkënaqur.