Lajme

Linjë e re nga Kosova në Suedi

Aeroporti “Adem Jashari”, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se duke filluar nga 12 qershori 2021, udhëtarëve iu ofrohet edhe linja e re nga ANP ‘Adem Jashari’ dhe aeroporti Växjö Småland me operatorin GP Aviation.

Kjo linjë ka paraparë fluturimet e saj dy herë në javë , të enjten dhe të dielën, dhe me kërkesa të mjaftueshme do të vazhdojë gjatë tërë vitit, përcjell albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI