AT Balkani

Maqedoni e Veriut: Rezultatet nga 60% të votave të numëruara

Në Maqedonin e Veriut janë përpunuar 2,274 vendvotime deri në ora 23:00.

Në bazë të këtyre rezultateve nga rreth 60 deri në 65 për qind e vendvotimeve, koalicioni “Mundemi” i udhëhequr nga LSDM-ja prin me 36.78 për qind, shkruan Alsat, përcjell albinfo.ch.

VMRO-DPMNE me 35.71 për qind.

BDI me 10.34 për qind, dhe koalicioni ASH- Alternativa me 8.16 për qind.

Partia e Majta ka 4.15 për qind,

Integra 1.38 për qind dhe  PDSH 1.33 për qind.