Lajme

Maqedoni, nga sot ora policore nga 23:00 – 05:00

Qeveria në mbledhjen e djeshme miratoi propozimin e Shtabit të Krizës dhe solli vendim që ora policore prej sot të fillojë nga ora 23:00 dhe të zgjasë deri në 05:00 të mëngjesit të ditës së nesërme.

Gjatë mbledhjes së mbrëmshme Qeveria gjithashtu vendosi që objektet gastronomike të punojnë deri në orën 22:30, por vetëm në pjesët e jashtme, terraca dhe jo edhe brenda objektit. Shtabi i krizës gjithashtu ka propozuar ndërkohë që qeveria ka miratuar masën e karantimit të detyrueshëm 14-ditor për personat që vijnë nga India dhe Brazili.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI