Të tjera

Mbahet gara e motoçiklizmit në Stanishor të Gjilanit

Organizatorët kanë bërë një punë të madhe, duke e organizuar garën për mrekulli

Ka përfunduar me shumë sukses edicioni i shtatë i Garave me MotoCrossa “Enduro Race 2020” në Stanishor të Gjilanit.

Stafi organizativ i Klubit #MC06, Federata e Motoçiklizmit të Kosovës dhe sponsorët kanë ndihmuar që kjo garë të shkojë siç është më së miri, përcjell albinfo.ch.

Në fund organizatorët kanë bërë një gjest të mrekullueshëm, duke e pastruar pistën nga mbeturinat.

Fituesit sipas kategorive përkatëse

Kategoritë

E – Junior

  1. Lorin Salihu
  2. Amar Mehmeti

E 1

  1. Lirim Rexhaj
  2. Drilon Emini
  3. Shpetim Berisha

E 2

  1. Blerim Aliu
  2. Halit Rexhaj
  3. Valon Zeqiraj

E 3

  1. Arbenit Beqiraj
  2. Bashkim Aliu

3. Nijazi Starabaja

Publiée par Alban Beqiri sur Mardi 13 octobre 2020

https://photos.google.com/share/AF1QipMlU_UwUOzULileSGko50P3vgNvuYYsZpnX_mISaUZeyVIuI74C5ort1qcqnmKR4Q?key=ZURlMXl5VmUxcnFPTTJNdm1FTjJIQS1CYU5ITU5B

 

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI