Portrete të firmave

Me kartën e kreditit Cornèrcard, ju jeni në pulsin e kohës 

Me Cornèrcard ju përfitoni dyfish. Cornèrcard është një nga ofruesit kryesorë të kartave të kreditit në Zvicër dhe, si një kompani familjare nga Ticino, ka qenë me dekada, partner i besueshëm për klientët e saj.

Me shpejtësinë dhe shkathtësinë që e cilëson, Cornèrcard ia del të vendosë shpejt inovacione në treg dhe të krijojë modele fleksibël pagese. Historiku: aktualisht (1 mars – 2 maj) Cornèrcard mundëson që kthimi i parave të gatshme të mbajtësit të kartës së kreditit të dyfishohet në 1% kur ai merr një kartë krediti.

Përveç fushatës aktuale të kthimit të parave, klientët e Cornèrcard mund të zgjedhin mënyra fleksibile të pagesës.

Ka edhe përfitime të tjera, plotësuese

  • Inovacioni:

Me Cornèrcard ju gjithmonë jeni në pulsin e kohës, pasi mënyra e shkathët dhe dinamike e punës sonë bën që metodat e reja të pagesës të fillojnë me shpejtësi dhe lehtësi.

  • Fleksibiliteti:

Falë përvojës shumëvjeçare, Cornèr e di se çfarë i duhet me të vërtetë përdoruesit të kartës së kreditit.

Në këtë mënyrë, karta e kreditit mund të përdoret në mënyrë fleksibile dhe në gjithë botën. Por Cornèrcard gjithashtu u ofron klientëve të saj modele fleksibile për ripagim në mënyrë që të përmbushë nevojat e çdo konsumatori.

Spektri i shërbimeve varion nga pagesa të pjesshme deri te debitë direkte dhe faturat.

Prandaj: Siguroni kthimin e parave të gatshme dy herë. Tani, nxirrni një kartë krediti dhe përfitoni.

Aplikoni për një Cornèrcard Classic!