Lajme

Mërgimtari nga Zvicra ndan 25 bursa në mbështetje të nxënësve dhe studentëve

Afaristi nga Zvicra, Kastriot Iseini, ka dy vjet që ndan bursa mbështetjeje për edukim, inspirim dhe punë për të ardhmen e nxënësve dhe studentëve të talentuar, përcjell albinfo.ch.

Kastriot Iseini edhe këtë vit vazhdoi me krenari traditën e mbështetjes së rinisë në rrugën e tyre drejt suksesit, duke ndarë 25 bursa për nxënësit dhe studentët e suksesshëm.

Në vitet e kaluara kujtojmë se ai ka dhënë një kontribut të ndjeshëm në arsimin lokal, duke shpërndarë bursa dhe çmime për nxënësit dhe studentët, edhe atë:

Në vitin 2022 shpërndau 12 bursa dhe 4 çmime nga 500€ për nxënësit e gjeneratës në SHMK “Drita”.

Në vitin 2023 shpërndau 14 bursa dhe 4 çmime nga 500€ për nxënësit e gjeneratës në SHMK “Drita”. /Albinfo.ch