Shkurt.ch

Mot me shi në të gjithë Zvicrën

Shiu është duke shkaktuar alarm gjithë vendin.  

Ka pasur paralajmërime edhe për stuhi të shiut pjesët lindore.  

Niveli lumenjëve Reuss dhe Rhone është shumë i lartë disa zona. Autostrada A2 i cili shkon për në  tunelin e Gotthardit u mbyll brenda natës.  

Ka rreziqe rrëshqitjeve Alpe dhe malin Jura, përcjell albinfo.ch. 

Shi pritet të ketë deri nesër.