Lajme

Në ETH Zürich do të mbahet ligjërata “Shqiptarët në Luginën e Preshevës”

Shoqata „Studenti“ në Cyrih do të organizojë një ligjëratë në ETH Zürich, HG F5 (në ndërtesën kryesore) me temën “Shqiptarët në Luginën e Preshevës”

Të premten, më 25.11.2022, nga ora 19:30, në ETH Zürich, HG F5 (në ndërtesën kryesore) do të mbahet një ligjëratë lidhur me shqiptarët që jetojnë në Luginën e Presheves, shkruan albinfo.ch.

I ftuar special do të jetë edhe deputeti i vetëm shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi.

Në këtë mbledhje që do ta organizojë shoqata „Studenti“ në Cyrih, do të trajtohen tema të ndryshme që i preokupojnë banorët shqiptarë që jetojnë në Luginën e Preshevës dhe më gjerë.

Ligjërata do të mbahet në gjuhën shqipe.

Kur: Të premten, më 25.11.2022, nga ora 19:30.

Ku: Në ETH Zürich, HG F5 (në ndërtesën kryesore).

Postimi i plotë:


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI