AUTOTECH

Në kategorinë “pronarë të kënaqur”, Audi shpallet marka më e mirë

Sipas hulumtimeve JD Power, prodhuesi gjerman i veturave për dytin vit me radhë ka shënuar rezultate shkëlqyera atë se sa janë kënaqur konsumatorët e saj. 

Audi ka fituar simpatinë madhe nga gjitha markat e tjera, sipas hulumtimeve JD Power për shërbimet ndaj klientit, transmeton koha.net, përcjell albinfo.ch. 

Studimi i tyre bazohet përvojat e pronarëve markës Audi, cilët janë klientët kënaqur sa i përket mirëmbajtjes dhe riparimit veturave. 

JD Power është një kompani amerikane merret me hulumtimin atë se sa janë kënaqur konsumatorët si dhe kualitetin e produkteve për industrinë e veturave.