Lajme

Në Spreitenbach (AG) hapet ekspozita e Shoqatës së Artit Shqiptar

Me punimet e tyre artistike, kryesisht në pikturë dhe skulpturë, prezantohen një numër i madh i artistëve shqiptarë që jetojnë në Zvicër

Më 26 janar në qytetin Spreitenbach, Kantoni Aargau hapet “Ekspozita e Shoqatës së Artit Shqiptar”. Ajo do të qëndrojë e hapur  deri më 01. Mars. 2024.

Në këtë ekspozitë, me punimet e tyre artistike, kryesisht në pikturë dhe skulpturë, do të prezantohet një numër i madh i artistëve shqiptarë që jetojnë dhe krijojnë në Zvicër.

Kurator i ekspozitës është Salvatore Mainardi, i cili do të mbajë po ashtu edhe fjalën e hapjes.

Vernisazhi (Hapja), me aperitiv mbahet të premten,  më 26. Janar 2024, nga ora 19:00 deri në orën 21:00.

Orari i ekspozitës:

E hënë: 8:30 – 11:30 dhe 13:30 – 18:30

Të martën deri të enjten: 8:30 – 11:30 dhe 13:30 – 16:00

Të premten: 8:30 – 15:00

Adresa: Gemeindegallerie, Bahnhofstrasse 28, 8957, Spreitenbach