Lajme

Nëntogeri shqiptar diplomoi në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst

Është bërë e ditur se sot, me datë 14 gusht 2020 në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst diplomoi Nëntoger Klevis Elezaj, shkruan albinfo.ch.

Kjo arritje shënoi edhe një sukses i pjesëmarrjes së FSK në këtë Akademi prestigjoze.

Në ceremoninë e diplomimit në Akademinë Mbretërore Ushtarake në Sandhurst morrën pjesë e Ngarkuara me punë, znj. Arrita Gjakova dhe Nënkolonel Beton Retkoceri, Atashe i Mbrojtës.

Fotografia e Kosovo Embassy London

Klevis Elezaj në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst në Britani tregoi maturi, durim dhe sukses në cilësit ushtarake. Kjo Akademi i sherbeu në profesionalizimin e tij, duke arritur të diplomoi në këtë fushë. /Albinfo.ch.

Fotografia e Kosovo Embassy London

Fotografia e Kosovo Embassy London