Lajme

Një kompani e drejtuar nga shqiptari, shpallet kompania më e suksesshme në Itali

Romë: Kompania më e mirë në pronësi të huaj për performancën menaxheriale dhe financiare

Kompania LATEL është shpallur kompania më e mirë në pronësi të huaj për performancën menaxheriale dhe besueshmërinë financiare të ruajtur me seli në rajonin e Umbrisë”, transmeton albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i ‎5 persona, persona duke studiuar dhe ‎teksti që thotë "‎MOL Fatturato 38.232.000 95.469.000 Utile netto me primanie 11.450.000 6.793.000 Addetti 20.121.000 20 6.816.000 4.389.000 41 290 3.090.000 1.963.000 1.963 47 O, cemento e Fatturato MOL 35.740.000 ato edi elli in Utile netto 4.784.000 13.277.000 Addetti 1.969.000 000 .969 3.256.00 000 127 2.033.000 36 Felix N pete פה‎"‎‎

Vlen të theksohet se ky është çmimi i tretë radhazi që i ndahet pronarit Lazim Amziu, si një kompani stabile.

Mund të jetë një imazh i teksti

“Me krenari dhe kënaqësi edhe këtë vit, për të tretën herë radhazi, LATEL është renditur si ‘Kompania më e mirë në pronësi të huaj për performancën e menaxhimit dhe besueshmërinë financiare Cerved me selinë e saj në rajonin e Umbria’. Çmimi u nda dje, më 14 maj 2024, në Universitetin Luiss Guido Carli në Romë. Falënderoj të gjithë stafin tim, sepse falë tyre ne i arrijmë këto rezultate të shkëlqyera”, ka shkruar pronari Lazim Amziu. /Albinfo.ch

Mund të jetë një imazh i unazë pecetash

Mund të jetë një imazh i duke studiuar dhe teksti