Portrete të firmave

Një ofrues i shërbimeve financiare, me dhunti për njerëzit

Tre personalitete, një vizion – menaxhmenti i Swiss Management Zürich AG, SMZH, i përbërë nga: Gzim Hasani (CEO), Roman Schuler (VRP) dhe Peter Siber (COO), është i përkushtuar për temat e financave & investimeve dhe pensioneve për klientët tuaj & Sigurime, Hipoteka & Pasuri të Paluajtshme dhe Ligj dhe Taksa.

Peter Siber dhe Gzim Hasani thonë se ata, përveç që gjejnë zgjidhjet më të mira për të gjithë personalisht, këtë e bëjnë edhe për NVM -të (Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme) në fushat e financave, përkujdesjes, sigurimit dhe taksave. “Ne duam që klientët tanë, individët privatë dhe klientët e korporatave, me zgjidhjet tona të personalizuara, të kontribuojnë në suksesin e tyre personal”, thotë CEO Gzim Hasani, me bindje personale.

Nisur nga përvoja shumëvjeçare në sektorin financiar, të dy e dinë se si sipërmarrës ka dy interesa për t’u përfaqësuar, ato si person privat (sipërmarrës ose punonjës) dhe si NVM.

“Këtu qëndron arsyeja pse është edhe më e rëndësishme që ne së bashku të përdorim dhe të optimizojmë sinergjitë e mundshme në mënyrë të plotë. Kjo kërkon një strategji tërësore dhe të koordinuar,” shton COO Peter Siber.

Rritje e shpejtë dhe e shëndetshme

Swiss Management Zurich është një kompani e stabilizuar e shërbimeve financiare dhe me rritje të shpejtë. E filluar me vetëm pak njerëz në vitin 2018 pas marrjes në dorëzim, kompania tani ka rreth 54 punonjës. Me strategjinë e SMZH përcaktohet gjithashtu edhe vizioni i saj. “Qëllimi ynë është të hapim degë në katër rajone zvicerane në tetë pika dhe të krijojmë të paktën 200 vende pune. Kështu, ne duam të përcjellim tutje njohuritë tona. Qoftë kjo për ekipin tonë ose për klientët tanë, sepse kështu krijojmë vlerë të shtuar dhe të qëndrueshme në planin afatgjatë”, thotë Gzim Hasani.

Si menaxhment i një ofruesi shërbimesh financiare që po rritet shumë shpejt, SMZH merr përgjegjësi të madhe për punonjësit dhe klientët e saj. Me kulturën tyre ndërmarrëse, ata vendosin kështu “nënshkrimin” personal nën vizionin e tyre.

Peter Siber

Ekip entuziast = klientë entuziastë

Ndër të tjera, Peter Siber ka përgjegjësinë kryesore për HR (Human Resource ose burimet njerëzore) dhe dëshiron të “mbjellë” në mënyrë të vendosur ADN -në e Swiss Management Cyrih midis punonjësve. Menaxhmenti e bën këtë duke dhënë shembullin me kulturën  e vet çdo ditë, sepse kjo është mënyra e vetme për të rekrutuar anëtarët e duhur të ekipit dhe për t’i entuziazmuar ata me qëllimet e tyre. Ekip entuziast = klientë entuziastë.

“Përveç ish -punonjësve me përvojë të bankave ose sigurimeve, ne kemi edhe punonjës që kanë ndërruar karrierën”, thotë Peter Siber. “Për ne, fokusi është te njerëzit me potencialin e tyre, gatishmërinë për të mësuar dhe për të performuar. Me këtë mentalitet, SMZH jep një shembull për përparim, guxim dhe hapje. Ajo që konsiderohet e qëndrueshme dhe e shëndetshme për natyrën përbën një mundësi edhe për kompanitë: diversiteti. Është e njohur që ekipet ndër-kulturore, të gjinive të përziera, me pjesëmarrës të rinj dhe më të vjetër, arrijnë rezultatet më të mira. Perspektivat e ndryshme përbëjnë një pasurim për të gjithë. Kështu shfaqen qasje të reja, vendosen këndvështrime të ndryshme mund të lindë një plus i ri në krijimtari.

 

 

/shkrim i sponzorizuar/