Kosovë

Oferta turistike e Kosovës në panairin Emitt, në Turqi

Gjashtëmbëdhjetë biznese të Kosovës nga sektori i turizmit prezantojnë ofertën turistike të Kosovës në panairin EMITT, një ndër panairet kryesore të turizmit në botë, shkruan albinfo.ch.

Pjesëmarrja e tyre është organizuar nga Unioni i Turizmit të Kosovës – UTK në kuadër të përpjekjeve të veta për ta zhvilluar jo vetëm turizmin brenda vendit, por edhe për ta promovuar Kosovën denjësisht në botë si një destinacion tërheqës dhe me ofertë të pasur. Mbështetur nga PPSE Program Swisscontact dhe Ambasada e Zvicrës në Kosovë. /Albinfo.ch