Lajme

Oficerë shqiptarë që shërbejnë dhe kontribuojnë në sigurinë e Nju-Jorkut

Shqiptarët kudo në botë po deportojnë në shumë fusha, shkrua albinfo.ch.

Afro 200 oficerë, policë shqiptarë, shërbejnë në NYPD Illyrian Society.

Katër oficerët më lart janë shqiptarë që shërbejnë dhe kontribuojnë në sigurinë e qytetit të madh të Nju-Jorkut, ku edhe kanë themeluar shoqatën e tyre “Illyrian Society”.

Trimëria, përkushtimi dhe angazhimi i tyre në mbrojtjen e komuniteteve, të cilave u shërbejnë, vlerësohen lart. /Albinfo.ch

https://www.facebook.com/albanianembassyusa/posts/pfbid0ExPbUUpeFSSCCwVt9ouLm2keRvjLVrHvWnwgUg9NrV9s4K9guz531Yb3FBuMvGLUl

Mund të jetë një imazh i 9 persona, kalë dhe teksti