Lajme

Ofruesi zviceran i telefonisë celulare ka rrjetin më të mirë

Çdo vit, revista "Connect" teston cilësinë e rrjeteve celulare në Gjermani, Zvicër dhe Austri.

Ofruesit zviceranë arritën pozicionet kryesore në vitin 2022 – me Swisscom që u zbulua se kishte cilësinë më të lartë të rrjetit, përcjell albinfo.ch.

Sunrise renditet në vendin e tretë, menjëherë pas Magentës së Austrisë. Analizat treguan se Sunrise ka humbur transmetimin e të dhënave në krahasim me vitin 2021, gjë që ishte veçanërisht e dukshme në udhëtimet me tren.

Ofruesi më i vogël zviceran, Salt, doli në vendin e gjashtë, por ende përpara disa ofruesve të mëdhenj ndërkombëtarë të telefonisë celulare në të tri vendet.