Lajme

Ora e madhe e luleve, një simbol i njohur botëror në Zvicër

Simbol i njohur botëror i industrisë së orëve në Gjenevë

Gjeneva është një nga qytetet më unike në Zvicër, gjendet në skajin perëndimor të liqenit Léman.

Përveçse është një qytet kongresi, Gjeneva është gjithashtu një qendër për kulturën dhe historinë, për panaire dhe ekspozita tregtare, transmeton albinfo.ch.

Horloge Fleurie, ora e madhe e luleve në Jardin Anglais, është një simbol i njohur botëror i industrisë së orëve në Gjenevë. /Albinfo.ch

Foto e Ores Gjeneve – Informacion


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI