Futboll

Orari i plotë i Euro 2024

Kampionati Evropian fillon të premten me ndeshjen Gjermani-Skoci

Kampionati Evropian do të fillojë të premten me ndeshjen mes vendit pritës, Gjermanisë dhe Skocisë nga ora 21:00, shkruan albinfo.ch.

Evropiani fillon më 14 qershor, derisa finalja zhvillohet më 14 korrik.

Kalendari i plotë:

14 Qershor

Gjermani vs Skoci (Munich, 21:00)

15 Qershor

Spanjë vs Kroaci (Berlin)

Itali vs SHQIPËRI (Dortmund)

Hungari vs Zvicër (Koln)

16 Qershor

Danimarkë vs Angli (Gelsenkirchen)

Polonia vs Holandë (Hamburg)

Slloveni vs Serbi (Stuttgart)

17 Qershor

Austri vs Francë (Düsseldorf)

Belgjikë vs Sllovaki (Frankfurt)

Rumani vs Ukraina (Munich)

18 Qershor

Portugali vs Çeki (Leipzig)

Turqi vs Gjeorgjia (Dortmund)

19 Qershor

Kroaci vs SHQIPËRI (Hamburg)

Skoci vs Zvicër (Köln)

Gjermani vs Hungari (Stuttgart)

20 Qershor

Spanjë vs Itali (Gelsenkirchen)

Danimarkë vs Angli (Frankfurt)

Slloveni vs Serbi (Munich)

21 Qershor

Polonia vs Austri (Berlin)

Holandë vs Francë (Leipzig)

Sllovaki vs Ukraina (Düsseldorf)

22 Qershor

Gjeorgjia vs Çeki (Hamburg)

Turqi vs Portugali (Dortmund)

Belgjikë vs Rumani (Köln)

23 Qershor

Zvicër vs Gjermani (Frankfurt)

Skoci vs Hungari (Stuttgart)

24 Qershor

Kroaci vs Itali (Leipzig)

SHQIPËRI vs Spanjë (Düsseldorf)

25 Qershor

Holandë vs Austri (Berlin)

Francë vs Ponia (Dortmund)

Angli vs Slloveni (Köln)

Danimarkë vs Serbi (Munich)

26 Qershor

Çeki vs Turqi (Hamburg)

Gjeorgjia vs Portugali (Gelsenkirchen)

Sllovaki vs Rumani (Frankfurt)

Ukraina vs Belgjikë (Stuttgart)