Kuriozitete

Panairi ndërkombëtar i tatuazheve

Mijëra imazhe, duke filluar nga dragoi kinez, ishin pjesë e veprave të punuara në hapjen e Panairit Ndërkombëtar të Tatuazheve në Paris. 

Në shfaqje ishin të pranishëm më shumë se 400 artistë të tatuazheve, me disa nga Tajvani dhe Australia, përcjell albinfo.ch.

Pjesëmarrësit u shpërblyen me tatuazhe pa porosi, me mundësinë për të zgjedhur nga një shumëllojshmëri e gjerë artistësh të përzgjedhur nga organizatorët. Me 35,000 vizitorë që pritet të marrin pjesë, panairi konsiderohet të jetë një nga më të mëdhenjtë në botë.