Shkurt.ch

Pasagjeri problematik detyron aeroplanin zviceran të aterrojë në Kanada

Fluturakja është nisur sërish në itinerarin e saj të rregullt , por me një orë vonesë. Në Cyrih pritet të arrijë rreth orës 13

Një aeroplan i Kompanisë Ajrore të Zvicrës “Swiss” që po fluturonte nga Nju Jorku për në Cyrih, ka aterruar në mënyrë dhe vend të paplanifikuar, në aeeoportin “Gander”, në Neufundland të Kanadasë. Për të bërë këtë ndalesë, fluturakja është detyruar nga një pasagjer problematik, shkruan “20 minuten” rreth rastit të cilin e ka konfirmuar kompania “Swiss”.

Shkaktar i këtij aterrimi ka qenë një pasagjer i cili ka treguar sjellje “jokooperative”, transmeton albinfo.ch. Një video që portalit i ka dërguar një “reporter-lexues” tregon se si personi në fjalë arrestohet në Aeroportin “Gander” ngs policia kanadeze dhe nxirret nga aeroplani.

Fluturakja është nisur sërish në itinerarin e saj të rregullt , por me një orë vonesë. Në Cyrih pritet të arrijë rreth orës 13.

http://www.20min.ch/schweiz/news/story/Swiss-Flieger-muss-in-Kanada-zwischenlanden-21559883