AUTOTECH

Përsëri jashtë funksionit Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Rreth orës 13:00 miliona përdorues të rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp nuk kanë pasur qasje në këto platforma, shkruan albinfo.ch.

Sipas raportimeve të mediave ndërkombëtare, ky problem ka prekur përdorues në gjithë botën.

Ende nuk dihen shkaqet apo defektet për këtë rast.