Kosova

Përshëndetet arritja e marrëveshjes Kosovë-Serbi

Arritja e marrëveshjes për targat është mirëpritur nga liderë institucionalë e partiakë në vend.

Ndër të parat që reagoi ishte presidentja Vjosa Osmani e cila në reagimin e saj falëndroi ambasadrin amerikan Hovenier për angazhimin.

“Jeff Hovenier dhe Qeverinë e SHBA për angazhimin e tyre aktiv në arritjen e marrëveshjes së sotme në Bruksel. Mbështetja e tyre për procesin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë është e domosdoshme”, deklaroi presidentja Osmani.

“Mirëpres arritjen e marrëveshjes për targa.

Tani të përmbyllet marrëveshja për njohje, me lidership Amerikan”, ka shkruar lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI