Shqipëria

Polakët, turistët më të qëndrueshëm në Shqipëri  

Turistët polakë mbajnë flamurin e grupit me rritjen më të madhe ndër vite dhe janë pjesë e turizmit të organizuar në vend.

Duke qenë një grup i qëndrueshëm, i cili i përshtatet më shumë stadit ku ndodhet turizmi vendas aktualisht, ndoshta marrëdhënia mes dy vendeve duhet të shihet më me vëmendje.

Të paktën kështu mendon Arben Çipa, administrator i një kompanie turistike duke nënvizuar se ky investim diplomatik e politik do të ishte një vulosje e bashkëpunimit më intensiv mes dy vendeve, raporton monitor, përcjell albinfo.ch.

Turistët polakë, sipas tij, janë në rritje nga viti në vit dhe kanë kohëqëndrimin më të gjatë në bregdet, duke e kthyer atë në një grup të rëndësishëm.

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI