Lajme

Pranvera në qytetin e Cyrihut, merr pamje rozë

Pas muajve të gjatë të dimrit, pranvera është një frymë e ajrit të freskët. Ditët bëhen më të gjata, netët më të shkurtra dhe më të ngrohta. Është stina që të gjithë e duam, diell, ngjyra dhe kopshte të lulëzuara ngado vijnë së bashku me sezonin e pranverës, trasmeton albinfo.ch.

Kjo stinë e bukur duket se ka filluar ta zgjerojë aktivitetin e saj. Cyrihu po merr pamje tjetër me gjallërimin e natyrës dhe pemëve rozë.

Pos me dallimet natyrore në jetët e njerëzve, festa e Pashkëve është një festë e mirëpritur për popullin zviceran në këtë stinë pranvere.

Cyrihu është një ndër kantonet më të rëndësishme të Zvicrës dhe ka më shumë se një milion banorë. Një pjesë të sipërfaqes së këtij kantoni e përbëjnë edhe pyjet e liqenet. /Albinfo.ch


Switzerland.Vacations

https://www.facebook.com/photo?fbid=10164974011125301&set=gm.2669906366633003


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI