Kosova

Autobusët e parë hibridë dhe elektrikë në Tiranë

Kryebashkiaku Erion Veliaj është shprehur se kjo është një ditë e rëndësishme për të gjithë qytetarët e Tiranës, jo vetëm për ata që përdorin transportin publik, përcjell albinfo.ch.

Bashkia e Tiranës ka prezantuar linjën e re të autobusëve hibridë dhe elektrikë në Tiranë.

20 autobusët e parë “Go Green” janë vendosur në sheshin “Nënë Tereza” dhe, sipas Bashkisë së Tiranës, brenda muajit gusht do të futen në qarkullim.

Kryebashkiaku Erion Veliaj u shpreh se kjo është një ditë e rëndësishme për të gjithë qytetarët e Tiranës, jo vetëm për ata që përdorin transportin publik.