Lajme

Princ Harry dhe Meghan Markle do t’ua kthejnë paratë taksapaguesve për sigurimin e tyre

Princi Harry dhe Meghan Markle do të ndihmojnë në pagimin për sigurinë e tyre – nëse skemat e tyre për të bërë para pas daljes nga familja mbretërore do të jenë të suksesshme, sipas një raporti.

Duka dhe Dukesha e Sussex janë ofruar që të rimbursojnë taksapaguesit për koston e sigurisë për angazhimet e tyre të biznesit privat që nuk janë të lidhura me ngjarjet mbretërore, transmeton Telegraf.

Ata do të fillojnë të paguajnë sa më shpejt që planet e tyre të reja, jombretërore të biznesit – dhe sa do të paguajnë, do të varet në masë të madhe nga paratë që ata mund të sjellin, thotë raporti, përcjell Albinfo.ch.