Kosova

Pritje të gjata në dalje të Kosovës

Pikëkalimi kufitar i Kosovës në Merdar është më i ngarkuari sot, ku në dalje duhet të pritet deri në 2 orë, teksa kolonat shkojnë deri në 700 metra, shkruan Albinfo.ch.

Ndërsa në pikëkalimin kufitar në Jarinje pritjet tejkalojnë 1 orëshin, duke krijuar kolona deri në 200 metra.

Pikë më e ngarkuar në dalje është edhe ajo tek Dheu i Bardhë, ku duhet të pritet deri në 1 orë dhe kolonat shkojnë deri në 500 metra.

Nga ana tjetër, pikëkalimet e tjera kufitare të Kosovës janë të lira për t’u kaluar dhe në ato duhet të pritet kryesisht nga 3-5 minuta në dalje.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI