Kosova

Projekt milionësh nga KE-ja për Universitetin “Kadri Zeka”

Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka” ka përfituar nga Komisioni Evropian një projekt në kuadër të programit ERASMUS + që kap shifrën e rreth 1 milion euro.

Ky projekt ka për qëllim ndërkombëtarizimin e universiteteve dhe ngritjen e kapaciteteve për projekte ndërkombëtare të programeve studentore, thuhet në njoftimin që ka bërë zyra për media e Universitetit të Gjilanit.

Erasmus është një program i shkëmbimit të studentëve të Bashkimit Evropian (BE-së), i themeluar në vitin 1987.