Kalendari

Promovohet libri Behide Hasanaj “NJË JETË VEPRIMTARI HUMANITARE”

Ftesë për pjesëmarrje në përurimin e librit : Behide Hasanaj « NJË JETË VEPRIMTARI  HUMANITARE » 38 vite angazhim për paqe dhe drejtësi në Ballkan & Qfaqja e filmit  dokumentar „Në udhën e shenjtërimit“.

Promotion Buch Behide Hasanaj: „LEBEN MIT HUMÄNITAREN AKTIVITÄTEN “ 38 Jahre Engagement für Frieden und Gerechtigkeit auf dem Balkan. & Filmpremiere “ Auf dem Weg Heiligkeit“

 

 

Data / Datum

E shtunë, 16. Dimror (Dhjetor) 2017 / Samstag, 16. Dezember 2017

 

Koha / Zeit

Ora-13.00-15.00 Uhr

 

Vendi / Ort

 

RISTORANTE PIZZERIA  TRAUBE    Schulhausstrasse …      4513 Langendorf  /SO

 

Lajmërimi me shkrim  i DETYRUAR deri më datën 2017-12-15

 

Reservierung obligatorisch bis 15-12- 2017

 

E-mail [email protected]  & [email protected]

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit16 Dhjetor 2017
  • Ora13:00
  • LokacioniLangendorf (SO)
  • Data e përfundimit5 Dhjetor 2017 - 15:00