Integrimi

Qendra e Syve, Riehen, ju flet dhe shëron shqip

Zonja Dr. med. Kaltrina Zahiti ka kënaqësinë t'u ofrojë pacientëve të saj shqiptarë këshilla kompetente për pyetjet oftalmologjike në gjuhën shqipe

Qendra e syve Riehen, e drejtuar nga mjekja oftalmologe, Dr. Med. Kaltrina Zahiti, mirëpret pacientët shqiptarë, duke u ofruar atyre gjithë konsulencën e nevojshme profesionale në gjuhën shqipe.

Kjo qendër është partneri kompetent për të gjitha pyetjet në lidhje me syrin.

Qendra e syve në Riehen ka mundësitë më moderne të diagnostikimit, ndërsa stafi i saj i kualifikuar siguron suksesin më të mirë të mundshëm terapeutik. Për stafin ka rëndësi që, krahas ofrimit të kujdesit profesional kompetent, të jetë partner i vëmendshëm dhe i besueshëm i kontaktit për pacientët.

Zonja Dr. med. Kaltrina Zahiti ka kënaqësinë që mund t’u ofrojë pacientëve të saj shqiptarë këshilla kompetente për pyetjet oftalmologjike në gjuhën shqipe.

Fokusi profesional i Dr. med. Zahiti është në kontrollet e diabetit, degjenerimit makular, glaukomën dhe syzet me recetë për fëmijë dhe të rritur.

Qendra e syve Riehen mund të kontaktohet në këtë numër telefoni: 061 601 60 66:

E hënë 8:00 – 11:30 & 13:15 – 16:30

E martë 08:00 – 11:30 & 13:15 – 16:30

E mërkurë 8:00 – 11:30  & 1:15 – 16:30

E enjte 8:00 – 11:30

E premte 8:00  – 11:30 & 1:15 – 16:30

Më shumë informacione në lidhje me ordinancën e syve Riehen, ju mund të gjeni në faqen e internetit www.augenzentrumriehen.ch. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim, ne jemi me kënaqësi pranë jush.

/Shkrim i sponzorizuar/