Lajme

Qendra Kulturore “nomart” me ekspozitën e rradhës

Qendra Kulturore nomart, e cila merret me promovimin e artit dhe kulturës së Maqedonisë së Veriut në Zvicër, në suaza të aktiviteteve kulturore për vitin 2021, organizon ekspozitën e rradhës me 4 artistë eminent nga Maqedonia e Veriut: Reshat Ameti, Zani Gelevska, Nevzat Bejtuli Kica dhe Dita Starova Qerimi. Ekspozita është pjesë e iniciativës Connected Space e cila ka për qëllim rrjetëzimin dhe revitalizimin e skenës kulturore në qytetin e Bernit dhe bëhet në partneritet me Galerinë Nacionale të Maqedonisë së Veriut dhe galerisë Kulturpunkt.

Ekspozita do të hapet me 01.05.2021 në ora 20:00 në hapsirat e galerisë Kulturpunkt (Speichergasse 4, 3011 Bern) dhe do të jet e hapur deri me 19.05.2021.

Për informata më të hollësishme lidhur me ekspozitën, oraret dhe planifikimin e vizitave, mund të gjeni në faqen www.nomart.ch ose përmes telefonit 076 222 53 03.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI