Lajme

Qyteti i vjetër pa trafik i Schaffhausen-it, ndër më të bukurit në Zvicër

Zvicra gëzon shumë vende të mira për syrin e njeriut. Pamjet e natyrës janë vertet një magji në vete. Por, pa lënë anash edhe qytetet të cilat kanë një arkitekturë interesante në ndërtimin dhe stilin e tyre.

Qyteti i Vjetër pa trafik i Schaffhausen-it konsiderohet si një ndër më të bukurit në Zvicër, për shkak të dritareve të shumta oriel dhe fasadave të lyera në mënyrë te pjerrët.

Schaffhauseni mund të mos jetë ideja kryesore kur mendon për vendet për t’u vizituar në një udhëtim në Zvicër, por absolutisht duhet të jetë.

Ky qytet i vogël historik në veri të Zvicrës ka shumë bukuri dhe fuqi tërheqëse. Me arkitekturën e periudhës së Rilindjes, një vendndodhje të bukur buzë lumit, afërsi me ujëvarën më të madhe të Zvicrës dhe mundësi për aktivitete në natyrë, Schaffhauseni është një hyrje e mrekullueshme në Zvicër, qytet unik me veçanti të shumta.

Schaffhausen është qytet i vogël dhe nuk kërkon shumë kohë për të eksploruar. /Albinfo.ch.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI