Lajme

Ramë Dardania, me ekspozitë në Pragë

Piktori shqiptar në Zvicër

Piktori shqiptar në Zvicër, Ramë Dardania, ka bërë me dije për audiencën se do të mbajë një ekspozitë në qytetin e Pragës së Çekisë, shkruan albinfo.ch.

Kujtojmë se Ramë Beqiri është një nga piktorët më aktiv të kohës dhe ka një krijimtari të pasur në fushën e pikturimit.