Lajme

Ramë Dardania hap ekspozitën e radhës në qytetin artistik, Vevey

Ramë Dardania është artisti i shquar shqiptar, i cili jeton dhe vepron në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Ai është pjesë e shumë projekteve artistike, në veçanti e ekspozitave në shumë shtete të botës.

Së fundmi, një udhëtim emocionues në botën e artit dhe ekspresionit po vjen në qytetin artistik të Vevey, si pjesë e ekspozitës së piktorit të talentuar Ramë Dardania.

Me hapjen e ekspozitës në Art Gallery Cadrabela në Vevey, të enjten, më 20 prill, është hapja e ekspozitës, ku vizitorët do të kenë mundësinë të shijojnë veprat dhe të diskutojnë me artistin shqiptar nga ora 10:00 deri në orën 14:00.

Kjo ngjarje emocionuese është bashkëpunim mes galerisë së artit Cadrabela dhe Fondacionit të Artistëve Way në Vevey, duke sjellë një kombinim të rrallë të talentit dhe mbështetjes së artit në komunitetin lokal.

Vevey, një qytet që vetë përfaqëson një qendër artistike, po bëhet vendi i mbledhjes së pasionatëve të artit për këtë ngjarje të veçantë.

Pikturat e Dardanisë shfaqin një shprehje të thellë dhe personazhe të shumëllojshme në forma loje, duke sjellë një perspektivë unike në botën e artit. Ekspozita do të zgjasë për gjatë fundmuajit prill dhe fillimit të majit, për të pasuruar dhe frymëzuar shikuesit me një përvojë të jashtëzakonshme artistike.

Në vijim të suksesit të ekspozitës në Vevey, piktori Ramë Dardania do të ekspozojë veprat e tij edhe në kështjellën e La Sarraz, në shtëpinë e Artit Grutli në Gjenevë.

Më tej, ai do të jetë pjesë e festivalit të dritave në qytetin e Kotorit, në Malin e Zi, duke e bërë atë një pjesë integrale të skenës artistike ndërkombëtare.