Kosova

Rinumërohen 265 vendvotime

Elezi ka thënë se pas rinumërimit do të fillojë numërimi i votave me kusht

Në QNR është duke vijuar normalisht procesi i rinumërimit të vendvotimeve për të cilat ka vendosur KQZ-ja.

Deri në ora 16:00 janë rinumëruar 265 vendvotime nga 530 sa është totali i tyre. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi gjatë ditës ka thënë se procesi i rinumërimit është duke u vëzhguar vazhdimisht nga vëzhguesit vendor dhe ndërkombëtar.

“Deri të në orën të ditës së sotme janë rinumëruar gjysma e vendvotimeve. Sipas të dhënave të pasdites së diele janë rinumëruar 265 vendvotime apo 50% nga 530 sa janë planifikuar.  Procesi i rinumërimit është duke vëzhguar vazhdimisht nga vëzhguesit vendor dhe ndërkombëtar”, ka thënë Elezi për Express

Elezi ka thënë se pas rinumërimit do të fillojë numërimi i votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta percjell Albinfo,ch.