Lajme

Rreth 150 bashkatdhetarë vizituan Kuvendin 

Aktiviteti “Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët”, në ditën e dytë të tij, ka sjellë në Kuvend rreth 150 bashkatdhetarë nga shtete të ndryshme të botës

Gjatë qëndrimit në hapësirat e institucionit, bashkatdhetarët janë pritur nga deputetë dhe zyrtarë të administratës, duke u njohur nga afër me punën dhe mënyrën e funksionimit të Kuvendit.

Kuvendi vazhdon t’i mbajë dyert e hapura për bashkatdhetarët edhe gjatës ditës së premte, nga ora 10:00 – 16:30. ​


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI