Turizëm

Rreth 30 mijë kosovarë kaluan fundjavën në Shqipëri

Rreth 30 mijë pushues nga Kosova kanë kaluar fundjavën në bregdetin shqiptar.

Por, sipas KP, kthimi i tyre në Kosovë ka krijuar fluks të madh të automjeteve në Rrugën e Kombit, por edhe në hyrje të qytetit të Kukësit, deri në doganën e Morinës.

Patrullat e përbashkëta policore të Kosovës dhe Shqipërisë kanë marrë masa për të lehtësuar trafikun dhe të orientojnë automjetet.