Lajme

SAE në “Ditën e të drejtave të fëmijëve” organizon seminare online falas

Është bërë e ditur se Swiss Albania Event në dedikim të “Ditën e të drejtave të fëmijëve” do të organizoj seminare online flasa për tre ditë radhazi, në datat 16-18-21 nëntor 2020, transmeton albinfo.ch.

Drejtoresha e kësaj shoqate, Aina Hoti, ka projektuar një organizmim, për edukimin dhe motivimin e fëmijëve, pikërisht në Ditën Ndërkombëtare e të Drejtave të Fëmijëve.

Temat janë të ndryshme, aty do të bisedohet për nevojat emocionale të fëmijëve, kritikat konstruktive & motivimi dhe koha për tu menduar.

Duhe theksuar se seminaret mbahen në gjuhën shqipe dhe janë falas, ndërkohë që trajnuse do të jetë Shpresa Rupar

Ajo është e vetmja trajnere ndërkombëtare e licencuar e Programimit Neuro-Linguistik për territorin e Shqipërisë dhe Kosovës, nga The Society of Neuro-Linguistic Programming™ si dhe nga vetë bashkëthemeluesi i NLP-së Dr. Richard Bandler, shkruan albinfo.ch.

Ajo me njohuritë dhe profesionalizmin e saj mëson njerëzit si t’i instalojonë mendimet pozitive në kokën e tyre dhe si ta ndryshojnë mënyrën e të menduarit, duke i aplikuar disa metoda në jetën e tyre të përditshme.

Përgjithsisht në temat e saj trajtohet suksesi, lidershipi, vetëbesimi, optimizmi, instalimi i mendimit pozitiv në kokën tonë, pjekurinë e mendimit e karrierës, psikologjinë, suksesin etj.

Për më shumë detaje, postimi më poshtë ju informon për të gjitha:

Fotografia e Swiss Albania Event

Swiss Albania Event në dedikim te
“Dita e të drejtave të fëmijëve”
ORGANIZON:
Në datat 16-18-21 Nëntor 2020,
3 dite seminare ON LINE FALAS
Me temat :
Nevojat Emocionalet të Fëmijëve
Kritika konstruktive & motivimi
(Promovimi i duhur i mjeteve të komunikimit, femijet për fëmijët)
Koha për tu menduar

Falënderojmë zonjën Shpresa Rupar, trajnere ndërkombëtare e NLP Sistemit Neuro Linguistik, bashkpuntoren tonë, për kontributin e saj.
Autore dhe trajnere me Suksesi nuk është rastësi / Programimi Neuro Linguistik – Shpresa Rupar.
Seminaret mbahen në gjuhën Shqip dhe janë FALAS
Falenderojmë Ville de Lausanne e Zyrën e Integrimit për interesin dhe mbështetjen e iniciativës tonë.

Shënoni datat
16 -18 Nëntor Ora 16:00
21 Nëntor Ora 11:00

Klikoni me poshtë për tu rregjistruar.
Seminaret janë falas dhe do realizohen në sistemin Zoom.
🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱🔱

TEMA: Nevojat emocionale të fëmijëve
Nov 16, 2020 04:00 PM

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/92821485438?pwd=UVZKVVlRN0VTQStsVmFKZ3VtV1NEdz09

Meeting ID: 928 2148 5438
Passcode: 092834

Tema: Kritika konstruktive & motivimi
Nov 18, 2020 04:00 PM

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/98159576220?pwd=dXlGbVpoOHg1S05jdHdwMTYrQUgvQT09

Meeting ID: 981 5957 6220
Passcode: 471504
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰

Tema: Koha për tu menduar
Nov 21, 2020 11:00 AM
Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/99497987546?pwd=S1N4TkR6K3FLZFp1OHQ3RTZYUWtFZz09

Meeting ID: 994 9798 7546
Passcode: 938278

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI