Lajme

Samiti i tretë i grave të biznesit nga diaspora

Organizuar më 21.09.2022 në Tiranë nga Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, mbështetur nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme – Republika e Shqipërisë.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Tema:“𝐆𝐫𝐮𝐚𝐣𝐚 𝐩𝐞̈𝐫 𝐙𝐡𝐯𝐢𝐥𝐥𝐢𝐦 𝐭𝐞̈ 𝐐𝐞̈𝐧𝐝𝐫𝐮𝐞𝐬𝐡𝐞̈𝐦”

Ky samit më dhuroi dy kënaqësi atë në planin individual e social.

-Si sipërmarrëse prezantova projektin:

Media WAW

Aplikacionin e shërbimeve të shqipfolësve në botë, i shkarkueshëm  në çdo cel android & iphone.

Prezantimi i shërbimeve WAW zë një vend të rëndësishëm në aplikacion me tri shtylla shërbimesh:

1-Shërbimet Stop Dhunës

2-Shërbimet e Integrimit

3-Ndërmjetësim me vendet amë.

-Në këtë Samit takova plot gra e vajza të suksesshme e plot energji që japin kontributin e tyre në zhvillim të qëndrueshëm të shoqërive tona.

E kur flasim për gra të suksesshme, sigurisht nuk lë dot pa përmendur kënaqësinë që isha në këtë samit së bashku me anëtaret e bordit internacional të Women Alb World ( WAW).

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe në këmbë