AUTOTECH

Samsung mbetet lider në botë

Apple ishte më e suksesshmja në tre muajt e fundit me 77 milionë telefona të shitur, teksa Samsungu mbetet lider në botë për tërë vitin

“International Data Corporation and Strategy Analytics” ka publikuar raportim e ri për tremujorin e katërt të vitit 2017 dhe të gjithë vitit.

Të dhënat kanë treguar se Apple ishte më e suksesshmja në tre muajt e fundit me 77 milionë telefona të shitur, teksa Samsungu mbetet lider në botë për tërë vitin.

Kompania koreane ka shitur 317 milionë telefona, transmeton Albinfo.ch.

Pas Samsungut në shitje ishte Apple, ndërsa Huawei e Oppo mbyllin top-katërshen sikurse një vit më herët.